Get Adobe Flash player

Sponsoring

 

Als je het over Stukadoorsbedrijf Zwiep B.V. hebt dan heb je het onomstotelijk ook over Autocrossen. Een passie, die eveneens door het gehele gezin wordt beleefd en gedragen. Al in lengte van jaren is de familie Zwiep één van de drijvende krachten en allicht als ondernemer sponsor achter de Drentse Autocrossclub (DAC). Dit is niet alleen bestuurlijk en organisatorisch maar zowel Rieks Zwiep zelf, alsmede ook zoon Richard zijn autocrosser in hart en nieren.
Hoewel de jaren ook bij hem gaan tellen kruipt het bloed bij Rieks Zwiep ook als autocrosser nog altijd waar het niet gaan kan.

 

Niet alleen het autocrossen zelf maar ook het ook tot in perfectie preparen van een nieuwe bolide is een ware passie voor het hele gezin Zwiep. Zo is onlangs – na vele uren arbeid – andermaal een nieuwe en perfecte bolide voor het autocrossen ten behoeve van het Team Zwiep geprepareerd.

 

1e Pinksterdag – jaarlijkse autocrossfestijn in Zuidwolde / Ten Arlo
Door de inzet van de familie Zwiep – alsmede door de vele vrijwilligers – wordt jaarlijks al in lengte van jaren op 1e Pinksterdag in Zuidwolde in de nabijheid van buurtschap Ten Arlo (ter hoogte van de kruising N48 –A28) een grote Autocrosswedstrijd gehouden. De Autocrossclub in deze regio telt inmiddels maar liefst 250 leden. De al jarenlang goede organisatie alsmede de grootte van de club leidde er toe dat in 2009 het Nederlands Kampioenschap autocrossen juist in Zuidwolde perfect werden georganiseerd.
Het autocrossfestijn is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks prachtige attractie en heeft er door een steeds groter groeiende publieke belangstelling mede voor gezorgd dat met name het dorp Zuidwolde daarmee op de kaart en in de picture kwam.


Zeker in de klasse Zuidwolde wordt het nodige spektakel gebracht en doen er jaarlijks maar liefst 40 inwoners van Zuidwolde mee, die allicht ieder zijn eigen publiek en supporters meenemen.


Mede door intensieve sponsoring van het Stukadoorsbedrijf Zwiep B.V. alsmede door de inzet van het hele gezin Zwiep heeft het Autocrossen in de regio Zuidwolde een kwalitatieve impuls gekregen.

 

Contactgegevens

 ZWIEP

Stukadoorsbedrijf b.v.

Nijverheidsweg 3

7921 JH  Zuidwolde

E-mail: rizwiep@hotmail.com

tel.: 0528-354037

mobiel: 06-54310284

fax.: 0528-373396

RABO-bank: 37.62.51.204

BTW: 804544955B01

K.v.K. Meppel: 04050263