Get Adobe Flash player

Stichting Afbouwkeur

 

Keurmerk voor vakwerk!

 

Als kwaliteitsbewuste opdrachtgever gaat u natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee. Een stukadoorsbedrijf met een Erkende en herkenbare kwaliteit bijvoorbeeld. Door de onafhankelijke Stichting Afbouwkeur is ons het certificaat "Stuckeur" uitgereikt. Als gekwalificeerd bedrijf voldoen wij aan specifieke eisen op het gebied van techniek en bedrijfsvoering.

 

Wij werken volgens onbetwiste richtlijnen en gebruiken de juiste materialen en gereedschappen. Ook besteden wij aandacht aan (bij)scholing van onze vakmensen. Zodoende hebben wij als Stuckeur-bedrijf verstand van materialen en technieken. Regelmatig wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden op de bouwplaats getoetst door een onafhankelijke instantie.

 

De hoofdaannemer loopt risico’s als de onderaannemer zijn premies niet afdraagt. Als Stuckeur-bedrijf worden wij hierop gecontroleerd. Daarom sluit het werken met een Stuckeur-bedrijf zeker voor de hoofdaannemer en eigen bouwer onnodig risico uit.

 

Natuurlijk hebben wij onze administratie goed op orde. Voor ons keurmerk worden onderhanden projecten en onze bedrijfsvoering regelmatig door onafhankelijke deskundigen getoetst. Offertes zijn helder en duidelijk. Zo wordt er al in een vroegtijdig stadium aangegeven of er sprake is van meer- of minder werk.

 

Voor zakelijke opdrachtgevers hanteren wij de leveringsvoorwaarden van de NOA. Voor particuliere opdrachtgevers kunnen wij speciale consumentenvoorwaarden en de NOA-Afbouwgarantie verstrekken. Deze zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld. Wij staan garant voor vakwerk, prijsafspraken en een duidelijke planning. Na het uitvoeren van de opdracht ontvangt u van ons een garantiecertificaat. Voor extra zekerheid! Download hier onze speciale Afbouwkeurfolder.

 

Meer informatie over onze keurmerken kunt u vinden op www.afbouwkeur.nl en www.ubentbeteraf.nl.
 

Contactgegevens

 ZWIEP

Stukadoorsbedrijf b.v.

Nijverheidsweg 3

7921 JH  Zuidwolde

E-mail: rizwiep@hotmail.com

tel.: 0528-354037

mobiel: 06-54310284

fax.: 0528-373396

RABO-bank: 37.62.51.204

BTW: 804544955B01

K.v.K. Meppel: 04050263